Ioannes Anthelmus Brillat-Savarin

Res apud Vicidata repertae:

Nativitas: 1 Aprilis 1755; Bellicium
Obitus: 2 Februarii 1826; Lutetia
Patria: Francia
Officium
Officium: member of the French National Assembly, Q62583932
Munus: Causidicus, Politicus, chef, Scriptor, Iudex
Memoria
Sepultura: Coemeterium Père Lachaise

Auctor primá paginá editionis 1848 Physiologie du goût depictus
Ioannes Anthelmus, vulgo Jean Anthelme Brillat-Savarin (Bellicii natus die 1 Aprilis 1755; Lutetiae mortuus die 2 Februarii 1826) fuit scriptor de gustu et de re cibaria.
Opera |
- 1819 : Essai historique et critique sur le duel Textus .djvu apud Communia
- 1825 : Physiologie du goût
Bibliographia |
- Stephen Mennell, All Manners of Food (Oxoniae: Blackwell, 1985) pp. 267-270 et alibi
.mw-parser-output .stipula{padding:3px;background:#F7F8FF;border:1px solid grey;margin:auto}.mw-parser-output .stipula td.cell1{background:transparent;color:white}
![]() | Haec stipula ad biographiam spectat. Amplifica, si potes! |